Saturday, July 25, 2009

preparing a breakfast

hari ni cuti. saje lepas belek blog kak asma, terasa nak buat breakfast untuk anak bujang n anak dara dorang tu, yang sebenarnya rasa malas nak kelua setiap kali nak makan, maklumla tukang masak sedang bz berkursus.



ni nama dia menu hentam saja.... hahahaha dalam tp kak asma kata egg benedict, tp masa aku cari dalam youtube, lain lak cara masak egg benedict ni.... hmmm hantam saja la labuuuuu
sekali..........................................................................\/
\/
\/
\/
\/
taraaaaaa
dah jadi menu roti hangus..... overcooked!!! hahahahahaha
\/
anak-anak..... mari makan, tengok baba masak apa ni... babang teruja tgk roti hangit, kakak wat muka tanpa perasaan tp teruja balik bila perasan ada telur, dia memang peberet telur.

9 Comments:

At 25 July, 2009 , Blogger grow2g3th3r said...

Hangus pun tak aper.. yg penting.. ada semangat dan azam memasak.. heheheheh... apa2pun.. memang nampak menarik menu tu... cuma,...kalau tak hangus, tentu sedap meletop kan...

 
At 26 July, 2009 , Blogger dba4624 said...

thniah..percubaan yg dibanggakn & hasil yg bombastik...:)

 
At 26 July, 2009 , Blogger adanz said...

growtogether (ah susah benau nak eja nama neh!) semangat tu kadang datang kerana terpaksa...

 
At 26 July, 2009 , Blogger adanz said...

dba... dba, nganying taro tu tuh... hehehe nak rasa roti hangit ke ketiak hangit? hahahaha

 
At 26 July, 2009 , Blogger dba4624 said...

tok nganying eh..iklas ssungguh ati nih

 
At 27 July, 2009 , Blogger MATA GEMBIRA said...

wah3..ok la tue..saya pun tak pernah buat egg benedict..nanti minta respi..kagum saya..tidak ku sangka..huhu

 
At 27 July, 2009 , Blogger adanz said...

happy eye, tidak kusangka cempedak jadi nangka!

 
At 27 July, 2009 , Blogger d'muffins said...

huish.. egg benedict?? handey wey. tak lama lg tutup le kopitiam.. ahaks...

 
At 27 July, 2009 , Blogger adanz said...

wakakaka tp mana bley celen kehandalan cu mengkamir muffin!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home