Wednesday, November 4, 2009

MEDICAL CHECK...

pagi td jemeruk nga abe jak, dia kata nak g wat medical check, kebetulan la pullop malam td tak makan dan pagi ni pun belum makan, so apa kata join dia sekali... heheheh cek BSP ( blood sugar profile) 6, staff tu kata ok lagi, padahal limit dia 6.1 je! hehehehe mulai hari ni kene kontrol sket makan. esok kene g lagi, malam ni kene posa dan esok kene minum ayaq gula, huhuhu ni yg x brapa nak sedap sket ni. sejarah aku kalau minum bende2 manis kompom sakit perut, ini lak nak kene minum ayaq gula, tak dapek den nak bayangkan.

balik poli, singgah cafe... order nasik ayam n teh tarik gelas beso... tu dia, 1st day pun aku dah GAGAL!

2 Comments:

At 05 November, 2009 , Blogger Khairudin said...

make suplement, make herba. loni ramai pakat duk meradix,merafa,mecni ke baru sihat

 
At 05 November, 2009 , Blogger adanz said...

kawe buke x caya mende2 gitu din... kalau bulih kawe nak tubuh kawe sehat secara semula jadi

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home