Hajat Yang Tertunai
semalam dengan ketibaan abe jak dari terengganu, membawa beberapa bungkus rojak kateh... sudah beberapa lama mengidami rojak ini akhirnya dapat juga merasainya. timokasey la abe jak weh. rojak kateh ni dibuat dari anggota badan lembu....
Siap order 5 bungkus!
fuh rasa dia.....
sempat juga menunaikan hajat untuk makan ikan bakar home made... rasa? boleh la buat mengubat sekali sekala teringin nak ke Restoran Nelayan atau linda di Kuala Perlis.
sempat juga membakar Lokching buatan sendiri...
2 Comments:
Wowwwwww...... sedap2nyaaaaa....
1. kenapa rojak tu macap sup... n kenapa kawe kelik klate tak jupo
2. tulis ler resepi ikan bakar tu... kecok air liuq kawe weeeeehhh... sedap tuuuu... oh ya tu ikan tasik poli ker.... :)
3. wow pelbagai "ball" dan "cake" di bakar tentu enak sekali.... kenapa baunya tak sampai ke rumah hujunnnngg tu ek.... hmmm
hahahaha bak jawab sumer ka?
1. dia lebih kpd mcm air lada... dan hanya terdapat di belah kuala terengganu terutamanya di pasar batu 6.
2. resepi? heheh senang sajork...
3. bakarnya hanya sekejap dah masak, jadi asapnya pendek saja, takdan sampai d4 1.1 asap dah abis... hehehe
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home