Wednesday, July 29, 2009

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD

hari ni kebetulan keluar ke kangar, aku singgah di BIMB nak bayar hutang cc yg dah menimbun, selalu untuk urusan deposit kita kene mengadap mesin cash deposit je la. dah la mesin yg dua tinggai satu ja, org plak ramai duk beratur. arakian lama menunggu sampai gak la turn, cuma yang tak tahan tu sekali masuk duit, reject! masuk lagi , reject. nak kata mesin dah penuh ngan duit , ok je, selalu kan dia keluar servis tergendala sebentar atau under maintainance. aku try dekat lapan kali tak jadi gak cabut duit terus belah. hmmm aku bukan la nak kritik sangat tapi kenapa asal ada kaitan dengan Islam je mesti ada masalah, seolah2 sengaja nak sabotaj je. aku pun pernah gak urusan ngan bank lain, smooth je, jarang sgt nak problem. kadang tu naik heran gak, kenapa la service diorang ni teruk sangat ek... xde ke usaha-usaha nak improve bagi orang lain lagi senang dan bahagia ngan service depa. kadang tu juga mcm sengaja bagi masalah. pasni aku nak tukar akaun gaji ke bank lain, pastu cc pun nak terminate je!

6 Comments:

At 29 July, 2009 , Blogger Zulkifli said...

kawe pun hadapi masalah sama gak ngan CDM BIMB. nasib baik gaji masuk bank lain... lepas abis batay CC nak terminate jugak...

 
At 30 July, 2009 , Blogger pB said...

Salam


tadi baghu gie ambik CC di Bank I*lam ...

harap harap nyor , tak dok lah masaaloh hok pelik pelik pulok timbo lepah nie....




psstt..

pah ni kito kechek klatae jah lah deh dalae ruangae komen ni , buleh ???

 
At 31 July, 2009 , Blogger adanz said...

bereeeeeh cuma sekali sekalo tu tershashur gok... hehehe



cc ni bulih pakai cuma takut byk mudharat pade mujarab

 
At 01 August, 2009 , Blogger Taher said...

Sabar..., aku pun dulu ada banyak juga masalah ngan mereka ini, tapi sekarang guna Internet Banking, tak payah susah-susah pegi beratur kat bank dah, duduk depan komputer je, bayar bil, bayar cc semua boleh. Biasalah yang baik selalunya perlukan banyak cabaran untuk berjaya, tak gitu. Pendapat aku saja

 
At 01 August, 2009 , Blogger Home User said...

kawe tok pernah paka CC. Kad debit berlambak. nak cap ape? cap buah ceri ada.... cap ambank ada.. next... cap al rajhi kot.

mohdzamri.co.cc

 
At 02 August, 2009 , Blogger adanz said...

kad debit utk org byk duit, cc untuk ore takdok duit mace kawe, namo un ute

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home