Sunday, March 14, 2010

Chua's Farewell

setelah beberapa tahun bersama, maka tibalah masa untuk Mr Chua berhijrah ke tempat baru, walaupun berat hati katanya untuk meninggalkan kami, beliau harus meneruskan niat tersebut kerana memang itulah perancangan kerjayanya. Dengan pemergian Chua ini, unit Bahasa Inggeris kian ketandusan  tenaga pengajar selepas penghijrahan Puan Ruzlinda yang mengikut suami ke Shah Alam. maka kesan langsung yang diterima oleh tenaga pengajar Unit BI beban masa mengajar semakin bertambah. Kasihan juga tapi apakan daya, penempatan baru pun sudah agak lama tidak berlaku... maka tenaga yang sedia ada bertungkus lumus untuk menangani masalah ini.
puas aku rotate gambo ni... awat la dia nak duk lagu ni gak....

sabo ye mi, dan abe jak...

bos tengah bagi ucapan.

saki baki staff yang ada di petang jumaat, yg lain, taktau hilang mana...

menu yang 'tiba-tiba' ada pada petang itu
 buah yang sungguh indah dipandang lagi sedap dimakan!



apa pun... good luck untuk chua dan terima kasih diatas segala sumbangan anda selama ni, dah hilang sorang my fishing partner!


Labels: ,

4 Comments:

At 17 March, 2010 , Blogger askRAIN said...

yang hilang bisa diganti baru.... yang baru pon bisa hilang...

den nak cadangkan... apo kato ustaz yo yang ajar BI... barulah poli tokojut... tu salah satu sumbangan gak tu. lagi copek naik pangkat.

 
At 17 March, 2010 , Blogger adanz said...

eden bulih ajo... erk terpelet plak... ya la takut depa saja tak konfiden, takut hancus budak2!

 
At 29 March, 2010 , Blogger Pak Man laksam said...

adanz,
Assalamualaikum!
Boleh tuuuu...belum cuba belum tahu.

 
At 04 April, 2010 , Blogger Mohd Khairudin said...

maka berlakulah kehilangan seorang kaki pancing yang berwibawa

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home