Thursday, July 2, 2009

CEKAP KE KORANG?

ha nak tau ke dak anda betul2 cekap? sila jawab beberapa soalan berikut dalam komen anda... soalan2 ini mungkin anda sendiri pernah jumpa jawapan akan menyusul kemudian. hadiah nya ialah...

soalannya berbunyi:

1.Kenape org baru bercinta suka meraba-raba?
2.Lubang ape yang rasenye hangat, nikmat dan nyaman?
3.Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
4.Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya diluar?
5.Binatang ape yang power Karate?
6.Siapa yang menemukan dompet kulit?
7.Pintu ape yang walaupun dgn 10 org pun tak leh nak tolak?
8.Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki... siapakah saya?
9.Apa dia 'Jauh dimata, dekat dihati'?
10.Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala
11.Nenek sape jalannye meloncat-loncat?
12.Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gile?
13.Ape beza sekretari baik dgn sekretari kurang baik?
14.Tukang ape yang kalau dipanggil, dia menjenguk ke atas
15.Nak mencari sikit punye susah, dah dpt buang.. ape bendanyer
16.Ape persamaan kain jemuran dgn telefon
17.Gajah terbang dgn ape?

hehehe selamat menjawab...

3 Comments:

At 02 July, 2009 , Blogger Taher said...

Beberapa soalan yang boleh aku jawab.

7. Pintu yang tulis "TARIK"
10. KUTU
13. SEKETARI BAIK "PAGI BOSS" YANG KURANG BAIK "DAH PAGI BOSS"
4. TEPUNG BUNGKUS

 
At 02 July, 2009 , Blogger Taher said...

ada lagi soalan rupanya.

14. tukang gali kubur
15. taik hidung

semua aku jawab pakai otak je tak ada rujuk mana-mana, tapi pernah dengar la.

 
At 03 July, 2009 , Blogger adanz said...

huhu cekap dah ni... tp lagi cekap kalu leh jawab sumer la.. ala soalan ni kat internet byk dah org siar, cuma nak test memory saja hahaha selamat menjawab!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home