Sunday, April 26, 2009

iklan layanan masyarakat, RADIX CHICKEN HOUSE

pinjam ayat ko sat ijam, radix buka satu lagi kedai di jelempok, tepi jalan arau-kodiang. mula2 buka pun dah ramai, seminggu dua lepas buka makin ramai, apalagi kami pun mngetest sama la. antara menu yg ada, nasi ayam (ayam beso weh, belah 4!), fadix fried chicken, radix sate, dan mcm2 lg, mai rasa baru taw.....
p/s, radix x bayar apa pun kat aku untuk iklan ni.

2 Comments:

At 05 May, 2009 , Blogger LAWAN MANA YANG TAK BETUL said...

Mana dia Ustaz Jak nak pinjam 2 juta bukak RFC ni...

 
At 07 May, 2009 , Blogger askrain78 said...

eh.... RFC dekat jelempok... biar betul... ni kena cuba try test tengok nih....

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home