Sunday, April 26, 2009

cerita shell...


ni la asal usul syarikat minyak shell dapat nama, menatang ni aku jumpa masa g pasar ikan Tok Bali, Pasir Puteh. sekilo 6 hengget, beli sekilo nak try, hampeh penuh pasio dalamnya. patutla org tak jual secara berleluasa

p/s yg ni pun shell x bayar apa-apa.... huhuhu

7 Comments:

At 26 April, 2009 , Blogger roshaizul said...

kira makan pasir ah ni? huhuhu

 
At 26 April, 2009 , Blogger adanz said...

huhuhu cepat betui ko respon, kiranya bila kita kunyah tu terasa pasio le

 
At 27 April, 2009 , Blogger Taher said...

Ada juga orang yang melawat dan komen kat blog aku, tima kasih, datang le lagi.

 
At 27 April, 2009 , Blogger adanz said...

en taher, adat orang berjiran kene la ziarah... tu pun kalau tuan rumah sanggup terima.... hahahaha

 
At 08 May, 2009 , Blogger Home User said...

heheh hampeh. hemtam saja labu. ado pasir gak kehek...

mai la kuching pulok make ude galoh. satu supit rm10 hinggit. kiro supit buke krio kilo.

 
At 13 May, 2009 , Blogger d'muffins said...

ngape tak kabo je kat org juey tu yob... dia juey pasio ke juey sea shell on the sea shore, the sea shell, she sell, are sea shore shell... ahaks...

 
At 13 May, 2009 , Blogger adanz said...

chu, sok2 jgn tekujat kalu ada org makan muffin atau kakpkek berinti pasio..... huhuhu

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home